I min klinik tilbyder jeg flere forskellige former for behandlinger, som du kan læse om på denne side.

Når du kommer i min klinik, ser jeg på hele kroppen, både det fysiske og det psykiske, da jeg mener det har en stor sammenhæng for hvordan vi har det.
Jeg gør meget ud af, at finde årsager til at kroppen har det som den har, derfor bruger jeg mange forskellige værktøjer til at skabe balance og flow i kroppen igen.
Du vil opleve mine behandlinger sjældent er ens, da jeg ser på hvad dit system har brug for fra gang til gang.
Du har mulighed for at vælge en behandling ud fra hvad jeg tilbyder i klinikken.
Gennem mine erfaringer oplever jeg dog, de bedste resultater ved en kombi behandling, hvor jeg bruger flere værktøjer.

Akupunktur behandlinger

Moderne- og traditionel kinesisk akupunktur

Akupunktur kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Det har stort effekt ved blandt andet stress, allergi, mavetarm problemer, migræne, sportsskader, øjen sygdomme, barnløshed og mange andre ting. Disse og mange flere er listet på WHO, som du kan finde her.

Akupunktur er en behandlingsform, som kineserne har opdaget for over 5000 år siden og det bruges i dag over hele verden. I østen bruges det til at holde kroppen sund og rask, hvor vi i vesten oftest først anvender det til behandling – dvs. når skaderne er sket og vi har ondt. Når man behandler med akupunktur rettes der op på medianbanerne, så energien igen kan flyde frit og kroppen genfinde sin naturlige balance. Der er 14 medianbaner i kroppen, hvori kroppens energi (Qi) løber. Qi er kroppens energi til de forskellige organer. Hvis der er ubalance i en af banerne, kan det komme til udtryk ved smerte og sygdom.

Når jeg behandler, har jeg mulighed for at bruge forskellige behandlingssystemer indenfor akupunkturen. Ved første besøg hos mig snakker vi derfor om, hvad jeg kan hjælpe dig med, hvorefter jeg vurderer hvilken form for akupunktur, jeg vil anvende i dit tilfælde. Jeg anvender og benytter altid det system, som er bedst til dit problem, så du bliver hjulpet bedst muligt.

Jeg behandler med Moderne Akupunktur, som omfatter 10 forskellige systemer, der er udviklet af John Boel sn. fra Aulum. Denne form for akupunktur arbejder via nervesystemet og derved opnås der ofte hurtig effekt, hvilket har vist sig at være yderst effektiv til bl.a. behandling af øjensygdomme. Udover Moderne Akupunktur benytter jeg også TCM, Klassisk kinesisk akupunktur samt NADA / øreakupunktur.

Jeg behandler altid fem dage i træk, da kroppen dermed får de optimale betingelser for at genfinde balancen. Meget ofte ses en ændring allerede efter første behandling. Hvis der ikke er sket en forandring indenfor de fem behandlinger, stopper jeg behandlingen.

Antallet behandlinger afhænger af problemets omfang og varighed. Nyopståede problemer kan ofte klares med færre behandlinger, mens kroniske sygdomme og længerevarende skader kræver flere behandlinger. Det er svært at komme med et nøjagtigt antal, da antallet af behandlinger varierer fra person til person afhængigt at skades type, problem, varighed samt kroppes evne til at genoprette balance.

Da der frigives en masse affaldsstoffer i kroppen i forbindelse med en behandling, er det godt, at drikke ca. 0,5 liter vand efterfølgende. Man kan reagere forskelligt på frigivelsen af disse affaldsstoffer – nogen bliver trætte og kan have behov for at hvile lidt, mens andre får massere energi.

Øreakupunktur

Det er rigtig godt til stress, ryge afvænning, vægttab, smerter i kroppen, og til at skabe balance i kroppen. Jeg bruger også nogle gange et ørepunkt, som hjælpepunkt til andre systemer.

Når du får øreakupunktur bruger jeg ASP guld nåle, som bliver siddende i øret. De kan sidde mellem 3-21 dage og falder selv ud. Jeg bruger ofte en punktsøger for at sikre, nålene kommer til at sidde præsis og du får derved den bedste virkning.

En behandling tager 15-30 min.
Efter behandling er det altid godt at drikke en 0,5 liter vand.
Alle kan modtage øreakupunktur

Øreakupunktur/NADA

NADA er en behandlingsmetode indenfor akupunkturen, der hjælper med at stabilisere kroppen fysisk og psykisk. NADA er et godt valg i situationer, hvor klienten har brug for stabilitet, lindring af stresssymptomer eller brug for bedre at kunne håndtere følelser og kognitive funktioner.

NADA behandlingen gør brug af et meditativt element, hvor klienten får ro til at komme i kontakt med sig selv og sine egne ressourcer. I praksis betyder dette, at klienten får sat de 5 nåle i hvert ørerne hvorefter, der sættes ca. 45 min. af til afslapning.

Healing

Healing er den ældste behandlingsform mennesket kender til og bruges i dag over hele verden. Healing er ubetinget kærlighed fra universet og foregår ved at healere stiller sig til rådighed og formidler energi fra åndelig side. Det er meget individuelt fra behandler til behandler, hvordan de arbejder og hvilke teknikker, de gør brug af. Overordnet kan man sige, at healeren lader energien flyde igennem sig selv og videre til klienten. Da alt healing sker i tæt samarbejde med den åndelige verden, vil du altid få den mængde energi, som du har behov for netop nu. Mange bruger healing til at opretholde kroppens balance og kommer jævnligt, mens andre bruger det til behandling af nyligt opståede skavanker, gener eller som supplement til behandling ved forskellige sygdomsforløb. Det kan være stress, fysiske smerter eller andre ubalance i kroppen.

Når du kommer hos mig for at modtage en healing, starter vi med at snakke om, hvad du gerne vil heales for. Derefter lægger du dig ned og slapper af til stille musik. Hvis du ikke ønsker at ligge ned, kan du modtage healingen siddende. Når du er klar, tager jeg kontakt til mine healingsguider hvorefter healingen i gang. I nogle tilfælde vil du kunne høre enten din eller min mave rumler, det er HELT normalt, det stopper igen efter endt healing.

Efter healingen som typisk tager ca.30-40 min. snakker vi og jeg kan evt. give dig nogle beskeder fra åndelig side. Det skal dog understreges, at jeg først og fremmest er healier og derfor ikke som udgangspunkt videregiver clairvoyante beskeder.

En healing hos mig foregår fuld påklædt.

Vitamintest/kropsscanning

Det er en høj teknoligsk scanner, som jeg sætter til min pcèr . Scanneren holdes i hånden og efter få minutter kan jeg se resultatet på min skærm. Den går helt ind og scanner knogler, muskler,sener, hud, hår, øjne og de forskellige organer på celleplan.

Ved en scanning kan man se, hvilken vitaminer og mineraler kroppen evt. mangler Det er et her og nu billede af kroppens tilstand og en guide til hvad der vil være godt at sætte fokus på, i henhold til vitamin og mineral mangel.

Har du en lidelse i kroppen som ingen kan forklare hvorfor, kan det være pga. vitamin/mineral mangel, da kroppen har brug for den rigtige mængde vitaminer og mineraler for at holde sig sund og rask.

Alle kan få lavet en test og det tager ca.15 min.

Laserbehandling

K-laseren forøger kroppens naturlige genopbygning muskler, sener, brusk og meget mere. Lysfotoner fra laseren går dybt ned i kroppens væv og giver cellerne mere energi så de hurtigere kan optage næringsstoffer og adskille affaldsstoffer.

  K-laseren kan benyttes til behandling af:
 • Knæ,- skuldre,- nakke og rygsmerter
 • Ledsmerter
 • Senesmerter
 • Forstuvninger
 • Muskelskader (sportsskader
 • Seneskedehindebetændelse
 • Tennisalbue
 • Goldalbue
 • Hælspore
 • Fibromyalgi
 • Diabetiosk fodsår
 • Brændsår
 • Og meget mere...

Behandlingerne varer ikke længe – ofte under 10 minutter. Og antallet af behandlinger er typisk også begrænset.

Jeg har haft K-Laser i et stykke tid, og jeg har indtil nu haft mange tilfredse kunder. Jeg har behandlet slidgigtplaget hofte, slidgigt i knæ, muskelskader efter løb, mundbetændelse, akne, sårbehandling (skinnebenssår ) og mange andre problematikker .

Wellnessmassage

Wellness massage kan modtages af alle. Det er godt til at få løsnet op i musklerne, da de tit bliver hårde og der kommer myoser, der i nogle tilfælde kan lukke så meget af for blodgennemstrømningen, at man kan få hovedpine.

Det er ofte folk med kontor arbejde, repetitiv arbejde, hårdt fysisk arbejde eller hvis man har en lidt dårlig arbejdestilling, der har godt af massage.

Det kan også være, du bare vil være god ved dig selv og få lidt velvære.

Jeg bruger en neutral olie, der er fremstillet i Danmark. Den indeholder ingen kemikalier, den efterlader huden blød og dejlig. Hvis der er lidt overskydende olie tørre jeg det af efter behandling.

En behandling tager ca.30 min. Hvor de 20-25 min.er massage. Du skal selv medbringer et lagen som bruges til briksen.

 • Kontakt:
  • Telefon: 40 81 36 16
  • E-mail: alis200168@hotmail.com
  • Addresse: Smalager 22, 7120 Vejle Ø

Find mig på facebook: